Gislövs IF

Referat: AIF Barrikaden - Gislövs IF

Startelvan: (4-2-3-1) Emma O - Rahima, Nahgme, Emma Palm, Alejandra - Veronica, Vilma - Olla, Arbnora, Dalia - Florinda

Avbytare var Bella som spelade back den tid hon var inne.

Gislöv gjorde 3 mål under andra halvan av första halvlek. I andra halvlek reducerade vi till 1-3 men närmre kom vi aldrig. Det var Alejandra som slog upp bollen i krysset efter en frispark av Emma P.

Vi hade väldigt stort bollinnehav och skapade också en hel del chanser men var ruskigt dåliga i avsluten.

Jaha, ena dagen med vinst mot serieledarna och veckan därefter stryk på hemmaplan av ett bottenlag. Tungt fall ner på jorden igen alltså.

Vi får ta nya tag. Utöver matchen mot Svedala Fr 17/6 hoppas vi kunna lägga in också en av våra uppskjutna matcher innan sommaruppehållet. Det hade varit bra om ni som läser detta kunde skriva här på gästboken vilken av dagarna Må 20/6 (Kick spelar 19/6 och 21/6) On 22/6 eller To 23/6 (dagen före midsommarafton om någon ska bort då) som passar er bäst.